UTRECHT - FC Utrecht heeft zijn derde zege te pakken in vier wedstrijden. Het won in Galgenwaard met 2-1 van FC Twente.

FC Twente kwam in de vermakelijke eerste helft op voorsprong. Steijn legde de bal terug op Lammers en die aarzelde niet tegen de ploeg waar hij vorig seizoen nog voor uitkwam. Een paar minuten later kopte Toornstra de gelijkmaker binnen, na een prachtige voorzet van El Karouani. Steijn had de 1-2 op zijn schoen, maar Barkas wist te redden en Romeny en Ohio lieten Utrechtse kansen liggen.

Bozdogan maakte er na de rust wel 2-1 van, een treffer die vanwege mogelijk hands pas na enkele minuten werd goedgekeurd. In de slotfase waren invaller Van Wolfswinkel en Taha nog dicht bij de gelijkmaker.